فلزیاب

Wiki Article

در قرن نوزدهم، تکنولوژی‌های مغناطیسی و الکترومغناطیسی برای تشخیص فلزات بهبود یافت. مخترعانی مانند کوئینتین هارفی پارکینس در زمینه تحلیل میدان‌های مغناطیسی و ویلیام استور در توسعه دستگاه‌های تشخیص فلزات تأثیر بزرگی داشتند.

۱ سال گارانتی و ۱۰ سال خدمات پس از فروش برای تمامی محصولات

۳-دستگاه الفا۷۰۰۰ مدل پلاس و الفا۷۰۰۰ مدل معمولی تفاوتش فقط تو شعاع زنشه و فرق دیگه ای دارن یا خیر؟

این مقاله نیازمند ویکی‌سازی است. لطفاً با توجه به راهنمای ویرایش و شیوه‌نامه، محتوای آن را بهبود بخشید.

لیست قیمت دستگاه های فلزیاب، طلایاب و گنج یاب تصویری در بازار ( به صورت آپدیت شده )

بالا بودن عمق دستگاه دلیل بر کارآمد بودن آن نیست و کمتر دستگاهی در کنار عمق بالا ، ثبات و حذف ذرات و تفکیک بالایی دارد.

قیمت دستگاه فلزیاب یکی از مهمترین فاکتورها هنگام خرید است،. قبل از خرید فلزیاب، قیمت آن را با دستگاه های مشابه مقایسه کنید و اطمینان حاصل کنید که قیمت آن با کیفیت و مشخصات آن سازگار است.

نقطه زن (لوپی) - آنتن راداری-اسکنر مگنومتر - یون یاب+ سوپرسنسور

اگر قصد خرید فلزیاب را دارید بهتر است تا با افراد فعال در این زمینه که دارای تخصص و تجربه هستند مشورت نموده و خرید خود را از شرکت های معتبر و دارای مجوز های قانونی انجام دهید تا از خدمات پس از فروش و گارانتی محصول خود بهره مند شوید.

فاکتور بعدی که باید به آن دقت کنید، عمق تشخیص طلایاب است، هر فلزیابی میزان عمق تشخیص ویژه خود را دارد، بنابراین، اگر قصد دارید در عمق‌های عمیق اهداف را تشخیص دهید، باید یک گنج یاب با عمق تشخیص بالا انتخاب کنید.

دلیل پایین بودن قیمت محصولات نیز واردات و پخش بصورت عمده می باشد و با سود ناچیزی بصورت عمده یا خرده بفروش میرسد .توجه داشته باشید که محصولات پیشنهادی شرکت که مدل و امکاناتشان در کاتالوگ فلزیاب شرکت موجود است ،کاملا اصل و قبلا حداقل دو بار توسط تیم مهندسی شرکت آلفا الکترونیک تست شده اند. قبل از خرید هرگونه سیستم فلز یاب و گنج یاب ،کیفیت و کارایی و قیمت شرکت آلفا الکترونیک را با سایر شرکت ها مقایسه کرده و سپس تصمیم بگیرید. همچنین کارشناسان ما آماده ارائه مشاوره در زمینه خرید فلزیاب به شما خریداران محترم در سراسر کشور می باشند.

این روش کم هزینه ترین روش است اما کارایی و توانایی سیستم های قبلی را ندارد.

این تغییر چهت میدان در هر دو زمینه (دستگاه و زمین) باعث ایجاد یک میدان القایی در فلز به طرف دستگاه میشود. سپس سیستم کنترلی باز یک پالس دیگر میفرستد تا میدان مغناطیسی فرستنده ,میدان القایی فلز را شکار کند.

نکته اساسی به هنگام جاروب کردن، حرکت آهسته و با دقت و حوصله می باشد تا فرصت آنالیز امواج برای فلزیاب فراهم شود.

Report this wiki page